Respete desde Valenciafreedom.com

__________________________________________________________________________________________

Pot ser que algún personaje, siga o no d'ambit públic, s'haja molestat per alguna de les edicions d'este canal. Desde Valenciafreedom TV demanem disculpes, puix deurán compendre, que nostre únic objectiu es arrancar una sonrisa aquells que ploren per vore el seu poble desapareixer.

Disculpeu les molesties.

Administració de Valenciafreedom TV
___________________________________________________________________________________

30/11/07

Youtube, un llop en pell d'ovella

En una sonrisa de orella a orella, l'administració pretenia pujar el video al servidor, per a presentarlo, teoricament, abans del sopar de germanor valencianiste.

#Error Video File#
Imposible subir su video
Problemas tecnicos del servidor Youtube
Disculpe las molestias


Este mensage retrasaria temporalment la pujada del video al servidor, pero no hi havia cap problema, quedaba una semana per davant, pero mirant lo pasat ans*, per a fer el video no se tenia massa esperances.

Un dia deprés se torná a pujar el video pero s'obtingué el mateix resultat, "cero patatero"

Per fi, dimecres, dos dies abans del sopar, se consegix pujar el video al servidor, pero la tempesta no havia pasat. Estavem al centre del huracá.
Al pujar el video, el servidor Youtube, nesecita uns minuts per a procesar el video, pero se veu que el servidor habia sigut hackejat per catalanistes (perque sinó no te atra explicació). Un proces tan simple com procesar un video, se va estropear, mostrant el mensage:

Estado: Subido/Error al procesar


No podia ser, cada volta que s'intentaba pujar el video, finalment donava un problema al procesar.
"Els Balvers mai cauen", va dir un monjo i gracies a eixe dit, se va traure forces i a última hora, a les 7 de la vesprà, 2 hores abans del sopar, el video va ser pujat i presentat en la web.

Per fi, a últim hora la gent podria contemplar el segon programa de Valenciafreedom TV.

*Ans ¬ Forma culta de la paraula Abans o Antes

No hay comentarios: